Perşembe, Eylül 29, 2011

Dünyalarla Değişirim Seni

Öyle büyük bir heyecana sahip oldum ki sebebini bilmiyorum. Sanki tekrar aşık oldum. Sanki Dünya yenilendi gözümde. Ağlamak istiyorum böyle bir heyecana sahip olduğum için. Neden yaşadığımı bilmiyorum ama bir sevgilim olsaydı onun yaşatacağı heyecan bu olsun isterdim ya da bunun gibi bir şey. Sanki ikimiz de elele tutuşup gökyüzünden yere doğru süzülüyormuşuz gibi hissetmek isterdim tabir-i caizse..

Neden bir arayış içerisindeyim ki sanki. Er geç bulacak o kişi beni ama bir arkadaşıma verdiğim cevap gibi aradığım kadar aranacağımı düşünmemden dolayı bu arayışım. Kalbim boşluktan sıkılıyor artık, neden ben de mutlu gözüken evlenmeyi düşünen insanlar gibi olmayayım. Neden okul bittikten hemen sonra evleneceğim mutlu bir birlikteliğim olmasın ki. Acele etmek de istemiyorum çünkü benim bir sevgilim olsa, onun hayatına göre yaşardım ben. Zaten kendimi hiç düşünmem ki, yaptığım her şey onun için olurdu.

Ama yok işte, ağlamaklı olma sebebim bu işte. Hayatımı onun hayatıyla birleştirip tam manasıyla onun için yaşamak istiyorum artık hayat!! Anla beni. Ve sıkıldım artık yalancı insanlardan beni terk ederken bile yalan söyleyenlerden. Ben beni sevebilecek benim de onun için yaşayabileceğim birini arıyor, onu Dünya'yla değişmek istiyorum.

Gel bul beni de, Dünyalarla değişeyim seni..

5 yorum:

lazanya dedi ki...

farklı şeyler düşündüm o_O

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

nasıl farklı şeyler :s

Adsız dedi ki...

kendini bu kadar hırpalama ama ..
(A.Rumeysa)

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

Rumeysa, şartlar bunlar o kişi geldiğinde aynen uygulanacaklar. ;) Dünyalar umrumda değil...

Adsız dedi ki...

peki. Ne diyeyim o zaman şartlar muhteşem.(:
A.Rumeysapeki. Ne diyeyim o zaman şartlar muhteşem.(:
A.Rumeysa