Cuma, Kasım 11, 2011

Belki'leri Boşver de Zaman Seni Saklasın

Öyle anlar olur ki bazen, sabredemezsin. Her sabah ufacık bir öpücük ile uyanmak istersin ama gelmez bir türlü o beklediğin öpücük. Sen de uyanmak istemezsin. Sabahları kahvaltıyı birlikte hazırladığın bir güzel(sana güzel görünen bir güzel) olsun istersin ama olmaz. İşte o zaman, kendini yalnız hissedersin.

Günde en az 3 kez hatırlanmak istersin sevdiğin sevildiğinden emin olduğun tarafından ama gün içerisinde kimse seni aramaz. Ağlarsın daha önce de söylediğim gibi erkekliğini hiçe sayarak, ne olduğunu herhangi bir kimse değil yalnız o sorsun istersin de olmaz. Bulutlara her baktığında onu bulmak istersin onlarda ama olmaz. İşe gittiğinde onun için çalışmak istersin, masanın başucunda o olsun istersin ve yaptığın işlerde ondan bir işaret olsun istersin ama olmaz.

İşte hayatın acımasızlığı bir türlü peşini bırakmaz. Belki bırakır da sen onu bırakmazsın, zamana bırakmayı çok görürsün kendine zaten uzun süre yaşadım artık gelsin dersin de gelmez. Olumsuz biri olduğunu düşünenler olur hayatında halbuki sen hep bir ümit ile yaşamışsındır. Hep ince hesaplar yapmışsındır onunla ilgili sonra ne mi olur? O hesaplar tutmaz. Yüzme bilmeyen hayallerin tek tek düşer suya senin atlayıp kurtarmak için ne zamanın olur ne de cesaretin, işte o zaman anlarsın zamana bıraksaydın hayallerine yüzme öğretebileceğini.

Belki zor gelir insana zamana bırakmak belki çarpışarak sevgili olmak saçma gelir milyonda birsindir halbuki sen ama bunun farkına varamazsın. Çünkü acele etmişsindir o'na ve kendine olgunlaşması için zaman tanımamışsındır. Çok depresif olduğun zamanlarda içtiğin pasifloralar şişmanlatmamıştır belki seni, belki de buluşacağın kişi senden önce olgunlaşmıştır, belki de senin içtiğin ilaçlar ona yaramıştır. Eeehh belki belki, sıkıldım be. Belki yok bundan sonra ince hesaplar yapmak yok artık. Hayatı tüm odunluğuyla yaşayacağım. Bir odun olursam da yandığımda o'nun içini ısıtır sıcacık ederim. Kalbimde tuttuğum sıcacık sevgimi kalbimle beraber o'na hediye ederim.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

klavyene sağlık

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

Okunması yeter. :)

Adsız dedi ki...

Neden Orlando Bloom?

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

Herkesin bir idolü vardır ben de Orlando Bloom'u seçtim. Yakışıklı çocuk, o'nu Yüzükler Efendisindeki ve Karayip Korsanlarındaki rollerinden dolayı seçtim.

lazanya dedi ki...

belki bizde çarpışırız birisiyle bir gün. ve inandırır bizi ümitlerin varlığına. bak ulan neler yaşadık der, blogumuzu okuturuz. sil lan onu ben varım artık der.

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

Lazanya, umarım öyle olur ve birlikte okuruz yazdıklarımızı tek tek. Okuduktan sonra da sileriz dediğin gibi.