Pazar, Ağustos 26, 2012

Yaralandım

Uzun süredir yazmadığımı, aslında yazmadığımı değil yazamadığımı farkettim. Bu arada hayatımı değiştirmese de akışını değiştiren şeyler oldu tabi. Mesela bisikletten düşmem.

Şu an tam tamına 22 yaşındayım ve ehliyetim olmasına rağmen bir araba olmadığı için gideceğim her yere bisiklet ile gidiyorum. Tamam gidiyorum ama 13 yaşımdan beri bisiklete binmeme rağmen ufak tecrübelere dahi kıymet vermeyerek hala poşet taşıyorum. Onu bırak nasıl taşıyacağımı da bilmiyorum. Aptal ben, poşet taşırken manevra yaptım bir sağa bir sola.. Sonra poşet, ön tekerleğinde çamurluğu olmayan ve biraz da hız kazanmış bisiklete takıldı tabi haliyle.. Poşet paramparça ben yerde bisiklet benim üstümde iki elde ve kolda yaralanmalar. Yavaş düştüm ama takla attım. :) Görünmez kaza mı dikkatsizlik mi artık siz seçin. Sonra işte düşer düşmez eve geldim falan. Annem şokta, benim yanımda içinde şarj aletimi getiren bir teyze. Teşekkür ettim mi etmedim mi hatırlamıyorum. Yaraları sarmaya çalıştık, derken bi baktım kolumu açamıyorum. Dedik hadi doktora gidelim falan, doktora gittik. Kırılmamış Allahtan. Öyle bi macera şimdi dirseğimde bir elastik bandaj sırtımdaki yaranın kabuk bağlamasını bekliyorum.


Bu arada o gün bununla bitmedi, ben bisikletle maça giderken yaralandım. Ama maça gitmekten vazgeçmedim tabi. Doğru Bursaspor Twente maçına... Maça gittim kolda iki sargı atkı sallayacağım sallayamıyorum. Maçı izledik eve geldik falan, annemler köye gitti. Şimdi de evde yalnızım ve bu akşam yine maça. :) Yeni aldığım bir forma vardı o da düşünce hafif yırtılır gibi oldu ama hala giyiyorum. Bu renk var ya, aşk rengi benim için.

Aşk meşk durumlarına değinmişken, gelelim konuştuğum o kıza. Hala konuşuyoruz. Ama zaten bundan önce edindiğim tecrübelere bakarsak, eğer benden yapmacık herkesin gerçek aşk sandığı gibi bir aşk beklerse kendi bilir. Ona yapmacık olmayan gerçek bir aşk sunmak niyetindeyim. Hayırlısı bakalım.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

oha bu kadar olduğunu düşünmemiştim yaa çok geçmiş olsun

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

Teşekkürler.. Bakma her tarafımı sardıklarına bişi yok onların altında.. :)

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun.

Bisikleti ne kadar iyi kullanırsanız kullanın kaza kaçınılmaz oluyor. Ben de Hollanda'da öğrenciyken karda kayıp kıç üstü çakılmıştım.

Yaralı halde maça gitmeniz de takdire şayan doğrusu. :))