Cumartesi, Kasım 06, 2010

Kalp Sözü..

Daktilo gibi kalbim bugün, durmadan yazıyor. Yazdıkça çıkarıyor acı suyunu. Hayat bu, artık anladım, geldi gidiyor.
Durmadan kovalardım bundan önceleri hayatı yazdıklarım insanları hayatın önüne geçirirdi. Ki şimdi arkasındalar insanlar hayatın öyle bir şey yazmalı ki vermeli insanların eline hayatın tasmasına bağlı zinciri.Dikkat edin, yazdıklarım hep kafiyeli.
Düşüncelerim beni yazmaya sevk ediyor, bazen öyle oluyor kalbim çıkacak gibi söz üretiyor. Hem anlamı aramak hem de anlamlı yazmak zor oluyor. Zoru seven yazar şaire özeniyor. Yazarken yazdıklarını bir name gibi yazıyor.


Bize de nasip olur mu ki name gibi bir kitap yazmak. İstedim çok, ama kolay değil ki yazmak. Cümleler şu an gibi hep ardı sıra gelmiyor. Bazen öyle oluyor insanın kalbi atmıyor. Değil mi kalp bunları buraya yazan. İster inan istersen sadece oyalan.
Bir zorluğu daha var yazmanın, bütün zorluklarını yazsam sayfa yetmez sanırım. Bir zorluğu da unutmamak yazmanın. Yazdıklarımın anlamı aslında aradığım.
Bir gün gelse bu kadar yeter dese biri. Bassa üstüne de durdursa şu kalp denen aleti. Gerçi elbet duracak bu kalp, Takdir-i İlahi..
Derken artık yetti, kalbim sakinleşti. Yazdıkça soğudu, buz kesti..

2 yorum:

ALİ OSMAN YAHŞİ dedi ki...

Kardeşim başarılar..çok guzel ve içten yazıların var..merakla talip ediyorum yazılarını..bu arada bana da ipucu verirsen sayfa duzenleme ile alakalı memnun olurum..kalemine saglık..selamlar..

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

Çok teşekkür ederim abi. Sayfa düzenleme konusunda http://btemplates.com daki hazır şablonları önerebilirim indirip blog kontrol panelinden yükleyebilirsiniz.. Ben de takip ediyorum yazılarınızı http://birlondrahikayesi.blogspot.com 'dan sizin yazılarınız da çok güzel fakat, yazılarınızı bölmeyi unutuyorsunuz. Eğer bölerseniz daha çok okunacağı kanısındayım. Dua ve selam ile..