Pazar, Ekim 02, 2011

Bu yazının da sonunda sadece üç nokta...

Bir parça koptu yine kalbimden, etkisi bütün bedenime yayıldı. Kalbimden kopan parçanın sırrı, aşık olduğum şahsa soruldu. Ben bilmem dedi ve sıyrıldı bütün suçun arasından. Ortada kalakaldım öylece.. Kalbi kopuk bir birey oldum.

Yalnızlığın sırrını çözmeye yaklaştım son günlerde. Şimdi annem olsaydı,yalnız kalacağına ders çalış derdi boş işlerle uğraşma.. Bir yandan bakıyorum o da haklı. Uğraştığım boş işleri ardı ardına sıralasam bomboş bir birey olduğum ortaya çıkar. En basitinden radyo yayını mevzuu. Onu anlatmadım size doğru. Bir radyo yayını yapıyoruz, birkaç arkadaş ile birlikte. RadyoEM diye. Orada yayın yapmaya başladım da. Pek dolu bir iş olmadığına karar verdim ve artık keyfim olmuyor pek yayın için. Neyse gelelim benim kabimden kopan parça kısmına.

Öyle bir parçayı aldın gittin ki benden, sanki seni tekrar bulamazsam 3 ay içinde öleceğim. Böyle kime yazdığım da belli değil ya. Bu 'yazmak' sözcüğünün anlamına vakıf oluyorum galiba yavaş yavaş. Yazdım sana sevgili, yazdım da sen anlamadın. Sonra sen bana söylemedin dedin ve o parçayı koparıp gittin bedenimden. Garip, yalnız ve sessizlik içerisine düşen bir ben oldum yine. Gözlerimi yaş damlaları doldurdu. Bu yaş damlaları kalbimin acısından değil, diğer organlarımın hasretindendi. Saçma sapan düşünceler deryasıyım ben diyorum ya. Aşkı anlatmaya çalışmıyorum size, çünkü herkes biliyor anlatılmaz yaşanır bir şey olduğunu bence. Yanlışım varsa hemen düzeltin. Neyse ya, boşverin.

Samimi bir eda, yalnız bir kimse, ağlamaklı gözler şu anki ruh halimi anlatabilecek anahtar sözcükler. Buraya yazarak yazıyorum sana diyebildiğim bir sevgili. Garip bir ruh hali benimkisi, öyle ki ne yalnızlık tanımlayabiliyor ne de bu yazının sonun koyduğum üç nokta...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Neden hep Orlando Bloom? (:
R.

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

İdolümdür kendisi severim. Bridget Jones'u veya Marilyn Monroe'yu kullananlar gibi ben de kişilik olarak kendimi Orlando'ya benzetiyorum.

Adsız dedi ki...

ciddi misin?
idol olarak tercih edilecek onca nezih insan varken -Fatih Sultan Mehmet,2.Abdülhamid,Yavuz Sultan Selim hatta 3.Selim hatta ve hatta Sultan Abdülaziz-Orlando mu senin seçimin.?
seni kınamıyorum lütfen yanlış anlama tercihine saygı duyarım ama.şu idol konusunda fazla kafa yormamış gibisin.bence düşünme açısından kendine şans vermelisin..
Rumeysa

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

Eğer tarihsel açıdan bir idol seçecek olsaydım kesinlikle Çelebi Mehmet'i seçerdim. Çünkü Timur işgalinden Fatih'e kadar o getirmiştir Devlet-i Aliye'yi.. :)

Adsız dedi ki...

pekala o da olabilir.yeter ki ceddimizden biri olsun..(: