Pazartesi, Aralık 31, 2012

Eksik kalmasın blogumda bir Miladi Takvim Sonu Yazısı

Herkes yazmış bir yeni yıl yazısı ben eksik kalmayayım dedim. Şimdi öncelikle bunun sadece bir miladi takvim değişikliği olduğunu unutmamak ile birlikte, milletimizin bunu sahiplendiği kadar başka milletlerin de bu değişikliği kutladığını ve birbirlerine iyi dileklerde bulunduklarını belirtmek isterim.

Bir Endüstri Mühendisliği aday adayı olarak ders çalışma masasında yazdığım bu yazı benim bir senelik özet raporum olabilir. Hazır ders çalışıyorken Yaratıcıya dualar ile belirttiğim taleplerin gerçekleşip gerçekleşmediğinin analizini yapabilirim. Özet raporumu sunayım şöyle aşağıda;

Talep - Gerçekleşen

Ruh ikizimin gelip beni bulması - Onu bulmak için çabalayıp boşa çıkanların sayısı 6

Bütün derslerden başarılı olmak - Başarılı

Mutlu olma yüzdesi - %42

Yapmak istediklerimin hepsini gerçekleştirme - Yüzde 60ı gerçekleşti

Kötü geçmişi aklımdan çıkarmak - Çıkmasa da çıkmış gibi yapıldı.

Sonuç: Hiç yoktan iyidir.

Bu sene içinde en azından Avrupa Görmüş vasfı kazandım. Ayrıca diğerlerinin bana bakışlarını değiştirdim. Bir kaç kötü alışkanlığımdan vazgeçtim. Bazen saçma sapan düşüncelere girdim ve hala saçma olduğunu düşündüğüm bazı düşüncelerin içindeyim.

Genel olarak iç verim oranı MARR değerinden yüksek bir tutum sergilediğim söylenebilir. Neyse iyisi mi blogumu daha fazla derslerimle bulandırmadan noktamı koyayım ben.

İyi dileklerimi miladi takvime göre yılın son gününe değil yılın belirli bölümlerine yaymak isterim.
Hoşçakalın. ;) Yılsonu eğlencenizi abartmayın.

2 yorum:

Bremerhaven hemşerin dedi ki...

2013 de MARR değerinin daha yüksek çıkmsı temennimle :)

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

MARR değerini ben belirlediğimden problem yok. ;) Ama az çıkması daha iyi olur. :) Çünkü o zaman verimli oluyor. Teşekkürler.